Ogłoszenie o składaniu ofert na przeprowadzenie degustacji podczas dożynek gminnych

 

W skład zadania wchodzi:
- przygotowanie oraz przeprowadzenie degustacji na stoisku z pieczonym prosiakiem nadziewanym kaszą gryczaną i podrobami. Ilość porcji min. 250 szt. + zapewnienie sosów, pieczywa, naczyń i sztućców jednorazowych.
- przygotowanie oraz przeprowadzenie degustacji na stoisku z tradycyjnymi artykułami spożywczymi  (smalec, pasztet, boczek, kiełbasa, bigos, pierogi, ogórki kiszone, chleb, kwas chlebowy) + zapewnienie naczyń i sztućców jednorazowych. Ilość porcji min. 250 szt.
Realizacja zadania nastąpi w dniu 31 sierpnia 2014 r. w Ciechankach Łęczyńskich podczas trwania dożynek gminnych.


Czas trwania degustacji: od godz. 12.00 do godz. 16.00.


Informacje szczegółowe na temat zamówienia udziela Pani Helena Kępka pod nr telefonu 81 752 15 47 (w godzinach pracy Centrum Kultury w Łęcznej).


Termin składania ofert: do dnia 18 grudnia 2013 roku do godz. 15.00 (data i godzina wpływu).


Forma składania ofert: pocztą tradycyjną lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


Wybór wykonawcy nastąpi na podstawie następujących kryteriów:
- cena – 100%.


Wynik wyboru wykonawcy opublikowany zostanie na stronie www.ck.leczna.pl do dnia 19 grudnia 2013 r.


Centrum Kultury w Łęcznej zastrzega, że realizacja zamówienia przez wybranego Oferenta uzależniona będzie od pozytywnej weryfikacji wniosku o przyznanie pomocy przez Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego. Negatywna weryfikacja wyżej wymienionego wniosku nie może być podstawą roszczeń Oferenta wobec Zamawiającego.


Łęczna, 13.12.2013 r.